ZOO Patrola: 10.00 – 17.00

ZOO Kutak: Uto – Pet (zakazivanje)

Sub – Ned: 11.00 – 17.00

TVOJA HUMANOST ĆE NJIMA MNOGO ZNAČITI

Ukoliko želiš da pomogneš našim stanarima to možeš da učiniš doniranjem novca, robe, hrane ili znanja i veštine.

Doniraj

Novčana pomoć nam puno znači. Ukoliko si u mogućnosti da izdvojiš određenu sumu novca kako bi pomogao životinjama u nevolji, istu možeš uplatiti na neki od sledećih žiro računa:

AIK Banka
Broj računa: 105–22423–78
Svrha uplate: Donacija za pomoć životinjama
Primalac: Udruženje ZOO Planet, Niš 18103, Gutenbergova 4a

EURO Banka
Broj računa: 150-0000025022486-10
Svrha uplate: Donacija za pomoć životinjama
Primalac: Udruženje ZOO Planet, Niš 18103, Gutenbergova 4a

Za uplate iz inostranstva:
EUROBANK DIREKTNA AD
IBAN: RS35150007010011113417
ZOO PLANET UDRUZENJE
GUTENBERGOVA 4
NIS, Serbia

Volontiraj

ZAŠTO POSTATI VOLONTER ZOO KUTKA

Volontiranjem u ZOO Kutku prihvatate odgovornost za okolnosti u kojima živimo i za odnose prema ljudima ali i prema životinjama. Izgrađujete kritički stav i svesno birate vrednosti i principe po kojima ćete živeti.

Jednom kad naučite da brinete o životinjama, uopšte o životnoj sredini i drugim ljudima, vaše odluke u svim životnim situacijama biće bazirane na istim principima solidarnosti, međusobnog razumevanja, empatije, aktivnog građanstva.

Lista potreba

ZOO Planet čini skup pojedinaca velikog srca punog ljubavi prema životinjama i prirodi. Mi smo neprofitna, nevladina organizacija u kojoj mladi zaljubljenici u životinje neumorno rade na ostvarivanju baš tih ciljeva bez ikakve lične koristi. Nas ne finansiraju državne institucije, već zavisimo od darežljivosti dobrih ljudi koji žele da daju svoj doprinos zajednici čiji su sastavni deo.

Mi ne zarađujemo na nezi povređenih životinja koje dođu kod nas. Sve osobe koji rade u ZOO Planet-u pokreće želja da pomognu onima kojima je ta pomoć neophodna – koristeći svoje znanje, veštine i puno ljubavi. Ipak, troškovi pružanja medicinske pomoći, lekova, smeštaja, hrane (koja nekad može da bude u većim količinama ili pak vrlo specifična) premašuju prihode koje ostvarujemo od posetilaca i donacija koje trenutno dobijamo.

Stoga, da bismo nastavili da pomažemo povređenim i zanemarenim životinjama, kao i očuvanju prelepe netaknute prirode našeg kraja, neophodne su nam donacije u raznim oblicima:

Novac

Donacija hrana

Medicinske donacije

Građevinske donacije

Svi ste dobrodošli da nam pomognete – pojedinci, kompanije, društvene zajednice, kao i druga udruženja za zaštitu, odgoj i istraživanje životinja. Sve što donirate iskoristićemo pametno i ekonomično, isključivo, za životinje ZOO Kutka. 

Doniraj svoje znanje i veštine

Način za pomoć udruženju uvek postoji. Ako niste u mogućnosti da donirate hranu za životinje ili novac, a ipak želite da pomognete životinjama, možete nam pokloniti vaše znanje ili veštine. Ukoliko ste stručni u svojoj oblasti rada rado ćemo prihvatiti vašu pomoć bilo da se radi o veštinama izdradnje, popravki, dekorisanja ili želite da nas naučite neku veštinu, posavetuje u oblastima fandrejzinga, marketinga, pregovaranja, promocije, marketinga i sličnih tema.

Pored truda da životinjama obezbedimo bolje uslove, tudimo se da uvek učimo više sve volontere i stalne članove kako bi smo unapređivanjem sebe unapredili i naš rad. Ponosni smo na to što možemo da kažemo da zajedno rastemo, učimo i razvijamo se. Ako želite da date doprinos ZOO Planetu javite se telefonom ili putem mejla.